La nova imatge del projecte

Ja és actiu el nou Blog de Sostenibilitat de l'escola Maria Auxiliadora, amb aparença i continguts renovats!

Resultado de imagen de SUSTENTABILIDAD


El nou blog és més intuitiu i més interactiu, podeu observar que hem unificat les activitats que realitzem a l'escola en una sola pestanya Activitats a l'escola on, des d'aquesta pàgina podreu estar al dia de totes les activitats que realitzem tant amb el grup de grans (4t, 5è i 6è) com amb el grup de petits (1r, 2n i 3r curs).

També podeu trobar nous recursos a la pàgina Recursos Interessants, aquí podreu trobar diferents activitats online, descarregables per a imprimir i decorar el vostre hort casolà i molt més!

A l'apartat de Notícies podreu trobar totes aquelles activitats a la ciutat de Barcelona on podeu participar amb tota la família al llarg de l'any.

A la pestanya Mapa BCN+SOSTENIBLE, entrareu a un mapa interactiu on podrem visitar i investigar tots els recursos que ens ofereix la ciutat de Barcelona per ser més sostenibles: escoles verdes, punts verds, activitats puntuals, recursos de la ciutat...

Finalment, podeu veure a les següents imatges el nou espai de l'hort, renovat a partir de la participació de l'alumnat de la intel·ligència Naturalista de l'escola, les noves taules de cultiu i el nostre mur Naturalista, on anirem publicant tot allò referent a l'escola entorn la sostenibilitat: espais més verds, recomanacions de pel·lícules, series i llibres i la informació més actualitzada de tot allò que tenim plantat a l'hort.

Què us sembla la nova plataforma i el disseny de l'hort?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...