Entrada a l'hivern i 1a Plantació


Després de la súper organització del primer trimestre, preparant l’espai, el calendari de sembra, les taules de cultiu i, ampliant el nostre coneixement per a saber com funciona l’hort i com potenciar la nostra intel·ligència naturalista amb els tallers; hem començat a plantar!!

Al següent calendari podeu veure el que hem plantat de moment i amb quin dels dos grups ho hem fet, indicat a la llegenda.


Hem plantat també petits planters d’alguns productes per veure’n el seu creixement després del primer brot.







Com a nou element de l’hort, hem incorporat un hivernacle, dins, podem plantar-hi totes aquelles llavors que no podem plantar fora aquesta època de l’any per, més endavant, trasplantar-ho a les taules de cultiu.

Hem iniciat una nova taula, la taula d’experimentació, en aquesta taula,els alumnes dissenyen diferents experiments que podem plantejar-nos fer, per exemple: què passa si reguem la planta amb llet, creixerà una planta només amb terra? I només amb aigua?


Els alumnes, mitjançant el mètode científic, fan plantejaments i hipòtesis sobre què els passarà a les plantes en determinades i diferents condicions, i, mitjançant l’observació en treiem diferents resultats i si les nostres Hipòtesis eren encertades o no.


En tot aquest procés, seguim compostant les restes de menjar del menjador, que les monitores ens separen de la resta de la brossa, ja tenim força compost!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...