Activitat Familiar i Sostenible

Companys i companyes,

La 4a edició de l'Aplec d’agricultura urbana, que se celebrarà a Barcelona del 23 al 28 d’octubre. L’Aplec és una iniciativa única a Catalunya que pretén divulgar la importància de les activitats agrícoles urbanes per a millorar les ciutats i la seva qualitat de vida.

A la nota de premsa adjunta hi trobareu la informació completa de l’Aplec, així com dades sobre la situació actual de l’agricultura urbana i el context en el qual comença a créixer aquesta pràctica en els darrers anys en entorns urbans (causes, beneficis, tipologia d'horts), una tendència clarament a l’alça a diferents ciutats com ara Barcelona.  

Barcelona acull la 4a edició de l’Aplec d’agricultura urbana: una trobada anual per a la divulgació del coneixement i els beneficis de l’agricultura urbana entre els habitants i altres agents socials de la ciutat. L’Aplec, de participació gratuïta, és una iniciativa única a Catalunyaimpulsada per la cooperativa Tarpuna, que té la vocació de connectar a les persones i col·lectius interessats pel cultiu urbà i generar una xarxa de treball amb la finalitat de promoure aquesta pràctica.

Us animem a què consulteu el programa ja que hi ha moltes activitats i tallers que poden ser del vostre interès: http://www.agriculturaurbana.cat/programa/  
La jornada central de l’Aplec se celebrarà el dissabte 28 d’octubre a la cruïlla dels carrers Consell de Cent i Compte Borrell de Barcelona, prop de l’Espai Germanetes. El dia s’inaugurarà a les 10h amb la Bicicletada que, des d’aquest punt, realitzarà una recorregut pels diversos horts  de la ciutat.
La resta d’activitats de la jornada del 28 d’octubre seran:
Durant tot el  matí: mercat de pagès
12 h. Taller de micro-hort urbà
13 h. Taller Hotel d’insectes
14 h. Dinar Paella Popular (preu: la voluntat)
16 h Taller de bombes de llavors
17 h Tastet de Permacultura
17.30 h Berenar amb concert




Secretaria Escoles + Sostenibles:
La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. 08003 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...