Donem la benvinguda a la Tardor!


Comencem a posar-ho tot lloc per rebre la tardor!

Ja fa uns dies hem començat a treballar per l’hort de l’escola. Als grups d’intel·ligència naturalista hem començat a preparar la zona de l’hort de l’escola: l’hem netejat, hem tret les arrels i les plantes seques del curs passat per deixar neta la terra per la nova plantació.


Gràcies a totes les restes de menjar del menjador de l’escola que vam compostar el curs passat, aquest curs ja tenim compost propi!!
L’hem barrejat amb el substrat de les taules de cultiu i l’hem oxigenat per deixar-lo ben nodrit. Però n’hem deixat una mica al compostador per facilitar-li la feina als aliments que compostarem aquest curs.

 


També hem començat a organitzar la collita d’aquest any. A partir de la informació extreta de llibres i calendaris de sembra, estem elaborant el nostre propi calendari on ens organitzarem per conèixer els diferents moments de sembra de les plantes i hortalisses que podem plantar en cada època de l’any.

Aquest calendari l’hem de tenir sempre ben present!


Per tal d’organitzar-nos, amb la taula i calendari de plantació que hem elaborat, hem fet inventari de les llavors que tenim i les hem classificat segons tres tipus: plantes aromàtiques, plantes de flor i hortalisses.

I per saber què hem plantat (quan ho fem), estem creant petites targetes per posar als punts on plantem de les taules de cultiu, i darrere d’aquestes, una breu informació sobre les característiques d’allò que plantem.


JA ESTEM APUNT PER COMENÇAR A SEMBRAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...