Comencem a veure les plantetes


Hola a tots i totes!
Durant aquest mes de febrer hi ha hagut molt moviment a l’hort i ens trobem en un moment en el qual sembla que les plantes comencen a despertar… s’acosta la primavera! Com deiem, ha estat un mes molt variat. A cada tanda d’IM hem treballat una mica l’hort i hem fet experiments seguint el mètode científic amb grups intercursos. Us expliquem una miqueta com ha anat:

Pel que fa a l’hort, hem plantat directament amb planters i amb sembra directa tant a les taules com a l’hivernacle.
 






Si més no, sembla que les llavors de l’hivernacle han mort… Serà que és un febrer molt calurós?

Sembla que tenim algún inconvenient amb les taules… no acaben de créixer les hortalisses. És per això que hem canviat la taula de lloc, tenint en compte el recorregut del Sol i les hores de Sol que reben les plantes.


També hem fet la primera collita: raves i pastanagues. I hem tornat a sembrar a veure si abans de juny podem recollir faves i raves! Hem actualitzat el calendari de sembra després d’analitzar la feina que els altres grups ens van deixar preparada. Una tasca compartida que es torna molt emocionant!
Per altra banda, els experiments que hem dissenyat s’han basat en la funció de nutrició de les plantes i hem parlat de l’interior de la tija, dels vasos llenyosos, de la fulla i la fotosíntesi… Molt interessant! Cada grup ha dissenyat diferents experiments que hem dut a pràctica: regar amb aigua i colorant, canviar el sòl per un altre substat orgànic… Observarem els canvis!
 




A més,  uns alumnes ens han portat algunes hortalisses per plantar… i sabeu què? Que ens està creixent una patatera d’una patata grillada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...