Els petits a la Primavera

Aquest tercer trimestre hem estat molt enfeinats, tant el grup de petits com el grup de grans.

Primer de tot, vam dedicar algunes sessions a la neteja i sanejament de l'espai de l'hort per a preparar-nos per a la última sembra i la trasplantació de les plantes que ens van fer arribar d'Escoles+Sostenibles.




Una vegada ho hem tingut tot ben preparat, hem començat a trasplantar aquelles plantes, principalment aromàtiques, al voltant de les taules de cultiu i en testos baixos i allargats.



No ens podem oblidar del "jardinet vertical" que vam construïr amb el grup de grans del curs passat, on hi hem trasplantat maduixeres i heures.


Altres activitats que hem fet aquest trimestre, han estat les de Reciclatge i reutilització de materials sobrants d'altres activitats de l'escola, cartolines, papers de colors, taps, ...
Amb aquests materials hem conformat el mural de la intel·ligència corporal que tenim exposat al pati cobert, allà és on ens trobem tots els dimarts i dijous amb els alumnes que faran aquesta intel·ligència. Us agrada?







Quan ja ho hem tingut tot trasplantat, ens ha anat molt bé perquè han començat les plujes. Tot i així, cada setmana hem mantingut net i polit l'hort, l'hem seguit regant i treient totes aquelles plantetes que s'han anat assecant o no han crescut bé.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El nostre projecte

Una de les actuacions que duem a terme a la nostra escola per a treballar la sostenibilitat, l'emmarquem dins el projecte d'Intel·l...